Oct 31, 2013, 10:22 PM

Кълваче 

  Poetry » For kids
479 0 0

             

 

 

 

                                                                   Кълваче

 

 

                                           Кълваче с малко червено калпаче,

                                                 в хралупката си се е скрило,

                                                             търси си храна

                                                           из старите дърва.

 

                                                   Чукаш из дървета стари

                                        със здравите си краченца се държиш,

                                             личинки и червейчета да ловиш

                                                       но умееш и да летиш.

© Галина Бърдарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??