13 мар. 2010 г., 14:07

Към и подир 

  Поэзия » Другая
861 0 20

Тръгнах към слънцето,
когато изгряваше.
И запях.
Ако не аз –
песента ми да стигне до него.

Моето слънце залязва.
Вървя подир него,
но пътят е друг,
посоката − точно обратна.

Свърши пътят, а аз продължавам.
Песента свърши, а аз продължавам да пея.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??