Mar 13, 2010, 2:07 PM

Към и подир 

  Poetry » Other
856 0 20

Тръгнах към слънцето,
когато изгряваше.
И запях.
Ако не аз –
песента ми да стигне до него.

Моето слънце залязва.
Вървя подир него,
но пътят е друг,
посоката − точно обратна.

Свърши пътят, а аз продължавам.
Песента свърши, а аз продължавам да пея.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??