Към приятелите
Със завидно постоянство
Бог потапя четката си в светлина!
А душата ми многопосочна
грее в пламъци от багрила!
Прииждат странните й дипли
към гладните ми сетива...
И слънчев лъч усмивката попива
за всички вас, да е щастлив света!
© Павлина Петрова Все права защищены