31.10.2007 г., 11:54 ч.

Към приятелите 

  Поезия » Друга
695 0 11
 

         Към приятелите

 

Със завидно постоянство

Бог потапя четката си в светлина!

А душата ми многопосочна

грее в пламъци от багрила!

Прииждат странните й дипли

към гладните ми сетива...

И слънчев лъч усмивката попива

за всички вас, да е щастлив света!

 

 

 

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??