Oct 31, 2007, 11:54 AM

Към приятелите 

  Poetry » Other
697 0 11
 

         Към приятелите

 

Със завидно постоянство

Бог потапя четката си в светлина!

А душата ми многопосочна

грее в пламъци от багрила!

Прииждат странните й дипли

към гладните ми сетива...

И слънчев лъч усмивката попива

за всички вас, да е щастлив света!

 

 

 

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??