21 апр. 2008 г., 08:28

Към себе си 

  Поэзия » Любовная
563 0 1
В очите ти блестят сълзи,
а болката изгаря ти сърцето.
Усмихваш се насила и горчи,
не се предавай, не всичко е отнето!

Недей да мислиш колко си му дала,
недей да страдаш за отминалите дни.
За него си до днес живяла,
но той не заслужава и за теб не го боли!

Сълза търкулна се, лицето ми измокри,
сърцето ми простена от тъгата.
Недей, момиче, трябва да се бориш -
прошепнах тихо на огледалото, стоящо на стената!

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??