17 мая 2017 г., 06:54

Към Свободата 

  Поэзия » Любовная
545 9 25

Навярно

си огън запален

сред шум

и мъгла от раздори...

 

Навярно

жадуваш за ласки

от птици

и светли простори.

 

Ти знаеш ли:

аз те желая

по начин

несвойствен за други!

 

Не искам

самотна да страдаш

и да си мисъл прокудена.

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??