Навярно
си огън запален
сред шум
и мъгла от раздори...
Навярно
жадуваш за ласки
от птици
и светли простори.
Ти знаеш ли:
аз те желая
по начин
несвойствен за други!
Не искам
самотна да страдаш
и да си мисъл прокудена.
© Стойчо Станев Всички права запазени
Че кой не е честит, когато зарадва една поетична душа...😍