4 мая 2018 г., 11:30

Към теб любов 

  Поэзия » Любовная
486 1 1

Един е изгревът събудил сутринта, 

когато е разпалил небесата, 

и рано в утрото росата е една, 

магически разплакала тревата, 

не разбираш ли каква е любовта? 

 

Аз искам като изгрев да те будя, 

да разпаля твойте небеса, 

и тъй като росата да разплача, 

твоята магическа трева, 

и тогава ще разбираш любовта. 

 

  

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??