Един е изгревът събудил сутринта,
когато е разпалил небесата,
и рано в утрото росата е една,
магически разплакала тревата,
не разбираш ли каква е любовта?
Аз искам като изгрев да те будя,
да разпаля твойте небеса,
и тъй като росата да разплача,
твоята магическа трева,
и тогава ще разбираш любовта.
© Иван Бодуров Всички права запазени