22 февр. 2019 г., 13:52

Къртиче 

  Поэзия
404 1 2

Движа се в тъмното. 
Събирам луковици
на лалета. 
Правя купчинки 
от черновите си. 
Рядко подавам
на повърхността 
розов нос
да те подуша. 
Само тогава 
ме виждаш - 
къртиче, 
ослепено
от този смях 
във очите ти.

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??