30 июл. 2014 г., 20:43

Къщурката 

  Поэзия » Гражданская
916 0 6
Къщурката

И тази къщурка отказа цигарите -
коминът от снощи не пуши.
Ветрецът затвори очите на стареца,
вода му прелива капчукът.

А нейде в чужбина, запретнал ръкави,
синът гради чуждите къщи,
възлюбил Родина, намразил държава!
И само в съня си се връща...


 

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??