24 авг. 2009 г., 07:04

Къси мисли 

  Поэзия » Другая
740 0 10

Училището

Носи приятели и...

Чадър-знания.

 

***

 

Боли те зъб.

Искаш да ти мине,

Но искаш да си жив.

 

***

 

Малък океан.

Смешна безкрайност.

Не мога сега.

 

***

 

Бях на другите.

Сега съм свой на себе си.

Ще се подаря на Бог.

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??