24.08.2009 г., 7:04 ч.

Къси мисли 

  Поезия » Друга
738 0 10

Училището

Носи приятели и...

Чадър-знания.

 

***

 

Боли те зъб.

Искаш да ти мине,

Но искаш да си жив.

 

***

 

Малък океан.

Смешна безкрайност.

Не мога сега.

 

***

 

Бях на другите.

Сега съм свой на себе си.

Ще се подаря на Бог.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??