Aug 24, 2009, 7:04 AM

Къси мисли 

  Poetry » Other
737 0 10

Училището

Носи приятели и...

Чадър-знания.

 

***

 

Боли те зъб.

Искаш да ти мине,

Но искаш да си жив.

 

***

 

Малък океан.

Смешна безкрайност.

Не мога сега.

 

***

 

Бях на другите.

Сега съм свой на себе си.

Ще се подаря на Бог.

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??