27 янв. 2009 г., 09:00

Късно е 

  Поэзия » Любовная
470 0 1

Познавам те, откакто бяхме малки


и заедно играехме навън.


Пързаляхме се двама по пързалки


и всичко беше като сън.


 


Но мина времето тъй бързо,


пораснахме и виж сега,


как времето ръце ни върза,


аз мъж съм зрял, а ти жена.


 


И всеки път аз, щом те зърна,


сърцето ми прескача страшно бързо


и искам аз да те прегърна,


но ти ужасно много бързаш.


 


И днес, когато се реших


да кажа, че по теб съм луд,


разбрах къде сгреших,


че късно е, а ти си с друг.

© Иво Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??