16 июн. 2008 г., 07:21

Лабиринт 

  Поэзия » Другая
738 0 30

Чувствата ти са капризен вятър.

Мислите ти в пъзели редя.

Миговете с теб - безумно кратки -

се стопяват в тайнствена мъгла...

 

Лутам се и няма брод към тебе -

сякаш се намирам в лабиринт.

Знай, че изход все пак щом намеря,

ще избягам с рекордьорски спринт...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??