23 мая 2024 г., 08:50

Латина 

  Поэзия » Любовная
238 1 0

Очи - два въглена в нощта

се впиват в мен като рапира.
Сега съм жертва на страстта -
в мен бавно съвестта умира.

Под душ от лунна светлина
танцувам в мрачните обятия.
Душата ми е тъмнина -
а ти си нямаш и понятие.  

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??