23.05.2024 г., 8:50 ч.

Латина 

  Поезия » Любовна
239 1 0

Очи - два въглена в нощта

се впиват в мен като рапира.
Сега съм жертва на страстта -
в мен бавно съвестта умира.

Под душ от лунна светлина
танцувам в мрачните обятия.
Душата ми е тъмнина -
а ти си нямаш и понятие.  

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??