May 23, 2024, 8:50 AM

Латина 

  Poetry » Love
220 1 0

Очи - два въглена в нощта

се впиват в мен като рапира.
Сега съм жертва на страстта -
в мен бавно съвестта умира.

Под душ от лунна светлина
танцувам в мрачните обятия.
Душата ми е тъмнина -
а ти си нямаш и понятие.  

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??