7 нояб. 2009 г., 17:35  

Лаваца 

  Поэзия » Другая
1263 0 5

Откраднах си
късметче от Лаваца;
надявах се да пише твойто име.

 

Завито на рулце,
до мойта чаша
оставих го с кафето да изстине.

 

Не го разгърнах,
пуснах си го в джоба -
при другите хартиени късмети.

 

След малко имам

среща с теб. Да можеше,
късметчето ми ще те предусети,

 

така, че щом

си тръгнем, то със "обич"
през дрехата ми да просветне
!

 

 

Публикувяно във

  • elit сайт за литература 09.08.2010

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??