9 июн. 2017 г., 13:19

Лавина 

  Поэзия » Пейзажная
713 0 2

Бездънната лавина на живота,

покрива с воал лицето ми.

И опростено някак стене,

в небитието, като връхлита,

вика и завива.

Там някъде в небето,

тя иска до го има,

но уви,

невидима за ветровете.

© Ася Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??