Jun 9, 2017, 1:19 PM

Лавина 

  Poetry » Landscape
714 0 2

Бездънната лавина на живота,

покрива с воал лицето ми.

И опростено някак стене,

в небитието, като връхлита,

вика и завива.

Там някъде в небето,

тя иска до го има,

но уви,

невидима за ветровете.

© Ася Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??