Лазурен бряг с обятия пенливи,
вълните ближат твоя кей,
водорасли в мрежи те оплитат,
месечина щом изгрей.
Вълшебен танц, огряван от лъчите,
поемат морски ширини.
В любовни сенки прелъстяват
горделивите скали...
Продължава танцът на вълните,
нежна песен русалка запя,
звуците блъскат скалите
с ледени морски сърца.
Лазурен бряг с обятия пенливи,
вълните ближат твоя кей.
Чуй лунната песен на дните,
с русалките вечно живей.
© Миночка Митева Все права защищены
и прекрасно написано...
Минка, ти си чудесна...