26.07.2011 г., 19:14 ч.

Лазурен бряг 

  Поезия
446 0 1

Лазурен бряг с обятия пенливи,

вълните ближат твоя кей,

водорасли в мрежи те оплитат,

месечина щом изгрей.

 

Вълшебен танц, огряван от лъчите,

поемат морски ширини.

В любовни сенки прелъстяват

горделивите скали...

 

Продължава танцът на вълните,

нежна песен русалка запя,

звуците блъскат скалите

с ледени морски сърца.

 

Лазурен бряг с обятия пенливи,

вълните ближат твоя кей.

Чуй лунната песен на дните,

с русалките вечно живей.

 

 

© Миночка Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??