11 нояб. 2007 г., 21:57

Лебедова песен 

  Поэзия » Другая
1194 0 16
 

Лебедова песен

 

Чайки валсират галантно с прибоя.

Плавно се сливат небе и море.

Песен на лебед заглъхва в покоя.

Слънцето пее, преди да умре.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??