11.11.2007 г., 21:57 ч.

Лебедова песен 

  Поезия » Друга
1197 0 16
 

Лебедова песен

 

Чайки валсират галантно с прибоя.

Плавно се сливат небе и море.

Песен на лебед заглъхва в покоя.

Слънцето пее, преди да умре.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??