Nov 11, 2007, 9:57 PM

Лебедова песен 

  Poetry » Other
1199 0 16
 

Лебедова песен

 

Чайки валсират галантно с прибоя.

Плавно се сливат небе и море.

Песен на лебед заглъхва в покоя.

Слънцето пее, преди да умре.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??