29 мар. 2011 г., 16:37

Лебедови видения 

  Поэзия » Любовная
536 0 3

Рубинен цвят, кристален звън,

следа по устните остава...

Доплували до сбъднатия сън,

опитваме поредната забрава.

 

Отпий от устните меда –

насладата на виното е кратка...

По лебедовата вода

танцува  любовта загадка.

 

Понесени във унес и нега,

душите ни са пламъчета бели,

потъват във щастливата вода,

телата си отново да намерят.

 

22.03.11 г.  

© Мария Шандуркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??