17 нояб. 2009 г., 13:45

Ледена кралица 

  Поэзия » Любовная
736 0 5

Дали това е Той или е навик просто,

въпрос на свикване да бъде все край мен?!

Дали това е Той или е само мостът

към моя утрешен, по-радостен и светъл ден?!

 

Дали не си отиде любовта ми

с поредната изречена лъжа

или отиде си със верността му,

разбивайки на прах една мечта?!

 

Отиде си и малкото момиче,

което влюбено го гледаше в очи,

което плачеше, ревнуваше, обичаше

и вярваше на мъжките лъжи...

 

Сега не плача, не ревнувам, но... и не обичам

със онзи същия изгарящ нежно плам.

На ледена кралица сякаш заприличала,

сърцето си отказвам да му дам!

© Таня Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??