28 мар. 2018 г., 23:33

Ледено сърце 

  Поэзия
454 1 0

Стоя и не правя нищо –

няма никой.

Захласната съм от любовни трепети –

няма никой.

Разкъсвам се от болка –

няма никой.

Сломена съм от страхове –

и няма никой...

Но когато съм щастлива и успешна –

всички са до мен.

 

И после мене упрекват, че нямам сърце,

щом те ме търсят, а то е лед...

© Пламена Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??