7 авг. 2017 г., 09:23

Летен дъжд 

  Поэзия » Пейзажная
596 1 1

Летен дъжд

 

Летен дъжд, топъл дъжд

от небето заръмя.

В знойното лято

прохладно зашумя.

 

Надигнаха главички

листенца и треви.

Зеленината отново

започна да блести.

 

Летен дъжд, светъл дъжд

в дланите събирам.

От капки дъждовни

свежест отпивам…

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??