7 ago 2017, 9:23

Летен дъжд 

  Poesía » Del paisaje
592 1 1

Летен дъжд

 

Летен дъжд, топъл дъжд

от небето заръмя.

В знойното лято

прохладно зашумя.

 

Надигнаха главички

листенца и треви.

Зеленината отново

започна да блести.

 

Летен дъжд, светъл дъжд

в дланите събирам.

От капки дъждовни

свежест отпивам…

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??