Aug 7, 2017, 9:23 AM

Летен дъжд 

  Poetry » Landscape
594 1 1

Летен дъжд

 

Летен дъжд, топъл дъжд

от небето заръмя.

В знойното лято

прохладно зашумя.

 

Надигнаха главички

листенца и треви.

Зеленината отново

започна да блести.

 

Летен дъжд, светъл дъжд

в дланите събирам.

От капки дъждовни

свежест отпивам…

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??