21 июн. 2020 г., 22:04

Летен дъжд 

  Поэзия » Пейзажная
537 0 2

Топъл летен дъжд,

плисна изведнъж.

Едри капки – дъжд,

тананикат на листата.

Едри капки дъжд,

закачат се с цветята.

 

Едри капки дъжд,

танцуват под небето.

Въртят се във захлас,

флиртуват със полето.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??