5 авг. 2009 г., 15:42

Летен дъжд 

  Поэзия » Любовная
486 0 0

Летен дъжд лицето ми погали,
усмихнах се с притворени очи...

По устните ми капчици са спрели
и чакат някой жаждата си да... утоли...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??