Aug 5, 2009, 3:42 PM

Летен дъжд 

  Poetry » Love
500 0 0

Летен дъжд лицето ми погали,
усмихнах се с притворени очи...

По устните ми капчици са спрели
и чакат някой жаждата си да... утоли...

© Виолета Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??