1 июл. 2023 г., 19:58

Летен морски ден 

  Поэзия
446 3 8

Слънцето ми е любимо,

лятото ми е мечта,

морска радост в мене има,

морска съм вълна, летя.

 

Пълна с трепет и надежда,

грея с форма на копнеж,

миг след мигове нарежда

ден щастлив, обичан, свеж.

 

Само ах с възторг, без ох и

летни волни светове.

Всички мигове дойдоха

щом морето ги зове.

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??