Слънцето ми е любимо,
лятото ми е мечта,
морска радост в мене има,
морска съм вълна, летя.
Пълна с трепет и надежда,
грея с форма на копнеж,
миг след мигове нарежда
ден щастлив, обичан, свеж.
Само ах с възторг, без ох и
летни волни светове.
Всички мигове дойдоха
щом морето ги зове.
© Милена Френкева All rights reserved.