30 авг. 2011 г., 22:16

Летен спомен за любов 

  Поэзия » Любовная
1072 0 10

Прохладна лятна нощ...

очите ми те търсят в полумрака.

Една искра от светлина,

една любов, която дълго чаках!...


Прохладен летен бриз

по тялото сега ме гали и споменът

за твоите ръце страстта в мен отново пали!...


Една безкрайна тишина,

а устните ти ме изпиват в тъмнината!

И още чувам как шептиш, че Аз за теб съм красотата!

 

Прохладна лятна нощ...

очите ми не се затварят!...

И спомени не спират да валят,

от болка и любов душата ми така изгарят!

 

                    30.08.2011г.

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??