***
Два-три маха на вятъра...
Намек за лято.
Време на маковете...
***
Крясък на гларус.
Закуската ми лети
над жълтия флаг...
***
Дъждовен сюрприз
пося безброй усмивки.
Гоблен от цветя...
***
Залезът шепти.
И жив е пясъкът
под нашите тела...
***
Слънчеви лъчи
бягат по завесите...
Стоя в съня си...
Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены