Jun 8, 2023, 2:31 PM  

Летни фрагменти 

  Poetry » East forms
230 0 1

***

Два-три маха на вятъра...

Намек за лято.

Време на маковете...

 

***

Крясък на гларус.

Закуската ми лети

над жълтия флаг...

 

***

Дъждовен сюрприз

пося безброй усмивки.

Гоблен от цветя...

 

***

Залезът шепти.

И жив е пясъкът

под нашите тела...

 

***

Слънчеви лъчи

бягат по завесите...

Стоя в съня си...

 

         Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??