5 мая 2009 г., 08:26

Летни спомени 

  Поэзия » Пейзажная
645 0 0

Безгрижно минаха дните
и лятото бързо изгаря жарта си.
Оставя ни то морето и спомени в душите,
безгрижно сновели по пясъка мек.

Отново ще търся красивите моменти и великия полъх
на плажа вечен изгарящ тъгата.
Ще чакам те пак да се върнат
и да останат вечно навътре в сърцата.

 

 

© Стефан Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??