May 5, 2009, 8:26 AM

Летни спомени 

  Poetry » Landscape
608 0 0

Безгрижно минаха дните
и лятото бързо изгаря жарта си.
Оставя ни то морето и спомени в душите,
безгрижно сновели по пясъка мек.

Отново ще търся красивите моменти и великия полъх
на плажа вечен изгарящ тъгата.
Ще чакам те пак да се върнат
и да останат вечно навътре в сърцата.

 

 

© Стефан Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??