31 мар. 2008 г., 23:21

Life 

  Поэзия » Другая
537 0 1

Измамно слънцето днес грее

     окъпано в росата пак се смее

        всеки ден изнизва се тъй бързо

             мечтите като сълзи се плъзгат

                     на острието на живота падат

                                 с криле отрязани във миг...

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??