31.03.2008 г., 23:21 ч.

Life 

  Поезия » Друга
534 0 1

Измамно слънцето днес грее

     окъпано в росата пак се смее

        всеки ден изнизва се тъй бързо

             мечтите като сълзи се плъзгат

                     на острието на живота падат

                                 с криле отрязани във миг...

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??