20 февр. 2011 г., 22:37

Липса 

  Поэзия » Любовная
672 0 6

Засявам под многозвездно небе залези есенни-
всеки лотос е чашка, пълна с тихи сълзи.
Покълват над синьо море изгреви блеснали,
песъчинки дращят очите - от липса ужасно горчи!

 

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??