Feb 20, 2011, 10:37 PM

Липса 

  Poetry » Love
671 0 6

Засявам под многозвездно небе залези есенни-
всеки лотос е чашка, пълна с тихи сълзи.
Покълват над синьо море изгреви блеснали,
песъчинки дращят очите - от липса ужасно горчи!

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??