20 feb 2011, 22:37

Липса 

  Poesía » De amor
670 0 6

Засявам под многозвездно небе залези есенни-
всеки лотос е чашка, пълна с тихи сълзи.
Покълват над синьо море изгреви блеснали,
песъчинки дращят очите - от липса ужасно горчи!

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??